SsangYong

Ontdek de SsangYong modellen

Tivoli

Tivoli

De nieuwe Tivoli is een auto als geen andere. Ruim vanbinnen, compact aan de buitenkant. De Tivoli is gemaakt om zich altijd en overal behendig en elegant door het verkeer te bewegen. Hij is dan ook de ideale partner voor al je verplaatsingen in de stad, maar ook voor leuke weekeindjes verder van huis.

Meer informatie
Grand Tivoli

Grand Tivoli

Karaktervol, eigenzinnig en elegant: de Grand Tivoli laat niemand onberoerd. Gesofisticeerde LED-koplampen zorgen voor een klare blik op de weg. De opvallende neus en de stoere voorbumper onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de Grand Tivoli.

Meer informatie
Korando

Korando

De stijlvolle en veelzijdige nieuwe Korando is een echte SUV. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met die van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Zijn preciese en reactieve weggedrag biedt je ongekend veel rijplezier.

Meer informatie
Korando e-Motion

Korando e-Motion

De nieuwe Korando e-Motion heeft alle kwaliteiten van de originele Korando. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met de voordelen van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Met één verschil dat meteen in het oog springt. De Korando e-Motion is 100% elektrisch.


Meer informatie
Rexton

Rexton

De nieuwe Rexton is veiliger, krachtiger en stijlvoller dan ooit. Deze authentieke SUV rijdt heerlijk en de technologie aan boord zet een nieuwe standaard van verfijning, comfort en bescherming. Met zijn nieuwe design heeft de Rexton meer dan ooit een unieke look met een karaktervolle uitstraling.

Meer informatie
Musso

Musso

De Musso is een authentieke pick-up, gebouwd voor sterke prestaties en maximaal gebruiksgemak. Met de Musso introduceert SsangYong een nieuwe interpretatie van een oerdegelijk concept. Ontdek de authentieke pick-up zoals hij altijd al bedoeld was.
Meer informatie
Grand Musso

Grand Musso

De Grand Musso is een pick-up in de ware zin van het woord: een sterke en bijzonder praktische partner voor werk en vrije tijd. Met zijn verlengde laadbak, standaard sperdifferentieel en versterkte bladvering is de Grand Musso een betrouwbaar werkpaard dat altijd paraat staat.

Meer informatie
Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom.
Contacteer ons