SsangYong

Ontdek de SsangYong modellen

Tivoli

Tivoli

De Tivoli oogt niet alleen fraai, hij biedt ook toonaangevende bescherming onderweg en rijdt bijzonder dynamisch. Deze compacte SUV werd ontworpen om al je verwachtingen te overtreffen: een gloednieuw platform, een verfrissende vormgeving met dynamische urban look, een trendy interieur, hypermoderne motoren en de beste veiligheidsuitrusting in zijn categorie.
Meer informatie
XLV

XLV

Maak kennis met een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen fun om mee te rijden, hij komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek. Stijl, comfort en gebruiksgemak tot in het kleinste detail. Dat is de SsangYong XLV.
Meer informatie
Musso

Musso

De Musso is een authentieke pick-up, gebouwd voor sterke prestaties en maximaal gebruiksgemak. Met de Musso introduceert SsangYong een nieuwe interpretatie van een oerdegelijk concept. Ontdek de authentieke pick-up zoals hij altijd al bedoeld was.
Meer informatie
Rexton

Rexton

De Rexton is nu veiliger, sterker, ruimer en stijlvoller dan ooit. Deze authentieke SUV rijdt heerlijk. De technologie aan boord zet een nieuwe standaard van verfijning voor jouw gemak, plezier en bescherming. Kortom: een stevige performer met een charismatische uitstraling.
Meer informatie
Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom.
Contacteer ons