Isuzu

Ontdek de Isuzu modellen

Double Cab

Double Cab

Met deze pick-up verplaatst u moeiteloos zware ladingen tot 3,5 ton, trotseert u onbetreden paden of rijdt u heerlijk rond met uw gezin! De double cab of dubbele cabine is beschikbaar in 2x4 en 4x4 uitvoering. Bovendien zijn er verschillende uitrustingsniveau's. Deze stoere pick-up biedt ruime plaats aan 5 personen. Daarnaast beschikt hij over een laadbak van 1485 mm.
Meer informatie
Extended Cab

Extended Cab

De Extended Cab biedt u een combinatie van een grote laadruimte met toch de mogelijkheid om nog 3 extra passagiers mee te nemen! De Extended Cab geeft toegang aan 4 personen via de achterdeuren die in tegengestelde richting openen. Naast de 2 personen vooraan, kunnen nog 2 passagiers plaatsnemen op de 2 wegklapbare zeteltjes achteraan. De laadbak heeft een lengte van 1795 mm. Dit model is ook verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak.
Meer informatie
Single Cab

Single Cab

De Single Cab bestaat in 2 varianten. De versie met tweewielaandrijving en de versie voor de avontuurlijkere types, met vierwielaandrijving. Deze pick-up biedt plaats aan 2 personen en heeft hierdoor een extra lange laadbak van 2305 mm.
Meer informatie
Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom.
Contacteer ons